Avslutade Tävlingar

På denna sida samlar jag genomförda tävlingar samt liten kort beskrivning på de flesta loppen.

2022 års tävlingar

Juli

Ironman 70.3 Jönköping

Läs race report.

2021 års tävlingar

Inte heller 2021 blev ett normalt år men två tävlingar genomfördes; Lidingöloppet och Stockholm Marathon. För egen del handlade båda loppen om att genomföra och överleva. Lidingöloppet kändes tufft och tungt med tanke på den lilla träningsmängden jag hade genomfört. Stockholm Marathon två veckor efter var dock en ren och skär mardröm. Hade alldeles för lite träning och speciellt på hårt underlag i det statiska matandet utan variation. Fick ont i höfterna efter knappt halva loppet sen blev det bara värre. En rejäl pina att överhuvudtaget ta sig igenom. Det var kul med riktiga lopp igen i alla fall och med publik utefter banan.

2020 års tävlingar

Ja det blev ju inte riktigt det året vi ville ha på många sätt och i det stora hela är väl inställda tävlingar småsaker men trist likväl.

Genomförde hemma varianter av Stockholm Marathon och Lidingöloppet, som jag sprang på riktiga banan, så lopp blev det och längsta genomförda distansen i och med första Marathon.

2019 års tävlingar

I år var det stora målet superklassikern, det vill säga alla klassikerloppen ska klaras av på en totaltid under 20 timmar. Tyvärr blev det ett mycket besvärligt år på Vasaloppet så ingen superklassiker detta år. Det andra målet i år är att göra min första triathlon tävling.

Januari

Norrbärke ski marathon 45 km – Målet är att seeda mig till ett bättre startled, gärna led 7. Loppet består av stigning, stigning, stigning, utför, utför, utför, stigning, stigning, stigning typ 6 varv och med en medioker diagonal blir det ett riktigt tufft loop. Jag fick tiden 3:17:50 och gick jag från led 10 till led 8. Bra men inte perfekt och var riktigt nära led 7.

Februari

Bravura ski marathon 42 Km – Vilket jäkla skitlopp, blött och små sjöar is spåren. Fick tiden 3:32:28 vilket inte räckte till någon förbättring av seedningen på Vasaloppet.

Södra berget runt 40 km – Roligaste skidloppet hittills i år både väder och spårmässigt. Kul att familjen fanns på plats för att heja också. fick tiden 3:18:59 vilket fixade mitt minimikrav med led 7 på Vasaloppet.

Mars

Vasaloppet – Nu gällde det, ner mot 7 timmar var ett krav. Dock gick det att konstatera redan dagen innan att det var långt ifrån rekordtids före, långt långt ifrån. I efterhand har Vasaloppet 2019 benämnts som det tuffaste loppet någonsin. Min tid 9 timmar 23 minuter – Ridå Superklassikern. Se även race report

Maj

Roslagsloppet – Planen var att detta lopp skulle vara ett träningslopp för att lära känna varandra i Sub 10 Ride of Hope gänget. Det blev verkligen ett lära känna lopp då planerad distans var 12 mil men MC’n som skulle visa vägen körde fel…två gånger minst. Det slutade med totalt 7 mils omväg som innehöll både regn och punkteringar.

Juni

Vätternrundan 300 km – Resultat 9:30:06 Se Race report

Juli

Vansbrosimningen 3 km – Resultat 1:01:23 Se race report

Augusti

Vadstena Triathlon Olympisk distans – Min första triathlontävling målsättning 2:40. Resultat 2.39.20, se race report

September

Lidingöloppet – Målsättning sub 2:30, resultat 2:35:03, se race report

Oktober

Hässelbyloppet – Målsättning var inför året att göra sub 45 under 2019 men med en bra och stabil säsong bakom mig satsade jag på en tid ned mot 44-43 minuter. Resultatet 42:38 blev jag med andra ord väldigt nöjd med.

Februari

2018 års tävlingar

Sollentuna summer winther marathon – Världens längsta marathon eftersom det börjar med en halva på vintern och den andra på sommaren. Ett lopp som vi hoppades skulle gå över isen på Edsviken men tyvärr var isen för tunn. Loppet springs i par och vi fick tiden 1:55:43.

Öppet spår – Första Vasaloppet som var riktigt kallt med -27 i starten och ytterligare någon grad kallare på vissa ställen. Vi körde tre stycken tillsammans och målet var att komma i mål. Vi gled över mållinjen på rad efter 11 timmar 24 minuter.

Juni

Vätternrundan – Första VR och med målet att genomföra. Körde loppet med två vänner och vi lyckades trots lite skador längs vägen ta oss i mål.

Juli

Vansbrosimningen

Augusti

Sollentuna summer winther marathon – Världens längsta marathon eftersom det börjar med en halva på vintern och den andra på sommaren.

September

Lidingöloppet 30 km

Hässelbyloppet

2017 års tävlingar

September

Lidingöloppet 30 km – Min första löpartävling och fick sluttid 3:14:59