Planerade tävlingar

På denna sida lägger jag upp kommande eller potentiellt kommande tävlingar och status som om de är bokade eller bara löst planerade.

2020 års planerade tävlingar

Detta är året då ett av de stora målen ska/kan uppfyllas: att genomföra en full Ironman. En nyckel och förutsättning är ökad träningsvolym men under kontroll för att undvika skador och sjukdomar. Vill fortsätta utvecklas och sänka tiderna på referensloppen Lidingö och Hässelby.

Maj

Stockholm MarathonBokad. Test av marathon distansen men körs som en del av träningsplanen och ingen särskilt uppladdning eller minskning av träning inför. Ej heller några specifika tidsmål men hoppas kunna köra sub 4h utan att det kostar för mycket.

Juni

Ironman 70.3 Jönköping, MedeldistansBokad. Genrep inför det stora målet en full Ironman i Kalmar. Inga tidsmål just nu utan handlar mest om att skaffa erfarenhet.

Augusti

Ironman 140.6 KalmarBokad. Målsättningen är att slutföra

September

LidingöloppetBokad. Målsättning sub 2:20h.

Oktober

Hässelbyloppet – Ej bokad. Målsättning sub 40.

2021 års planerade tävlingar

Målsättningen för året, såhär två år innan, är att vara i form för att kunna slåss om sub 10 timmar på full distans Ironman

Ironman 104.6 – Vart och när är inte bestämt, kanske så kan det bli kombinerat med en fin resa för hela familjen också. Målsättning sub 10