Nytt år nya tag

Efter ett år som inte var som andra år, långt ifrån, hoppas jag att det ska börja återgå till det normala. Att vi kan börja se fram emot nya mål i form av tävlingar eller resor och annat som inspirerar oss och som gör livet värt att leva.

Hade väldigt svårt att motivera mig till samma dedikerade träning som under slutet av 2019 och början av 2020 så från april – maj och framåt gick jag lite på sparlåga. Hade dessutom krångel med misstänkt hälsporre som jag försökte vila bort men som envisades med att hänga kvar under större delen av året.

Som sagt nu blir det nya tag och har den senaste månaden loggat +6 timmars tränings veckor vilket är klart i rätt riktning och siktar nu på att sakta öka den volymen.

Idag var det också NBD, dvs ”New Bike Day” så ser verkligen fram emot att få den inställd till mig och att komma igång med några pass på den. Det kommer komma bilder på just min cykel men så länge får ni hålla till godo med en standard bild.

Min nya Orbea Ordu M20 Team

Av den anledningen är det ju också superkul att jag blivit utvald som ambassadör för Pain Free Power som innebär att jag få kanon support av en av Sveriges bästa bikefitter, det kommer bli riktigt bra. Berättar mer om vårt samarbete längre fram men Iain på PFP har varit en trygg hjälp för mig sedan jag köpte min första cykel 2017 så är väldigt stolt att få vara en av deras ambassadörer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s